Vad kan du skicka utöver rosor?

När du tänker dig ett blombud med en bukett tänker du ofta rosor. Men är rosor i olika färger det enda som du kan skicka som blommogram? Så klart att det inte är så!

Det finns en rad andra blommor som är hur fina som helst. Och glöm inte bort att du numera kan skicka torkade blommor och växter såväl som rosboxar som håller mycket längre än en vanlig bukett.

Några andra fina blommor som du kan skicka är:

  • Tulpaner – På våren är tulpaner ett underbart val. Du kan välja buketter med tulpaner redan mot årets slut då de har odlats fram lokalt med hjälp av lökar som har bott i kylar i Sverige. Om du köper tulpaner då de fortfarande är knoppar kommer de att börja blomma efter att mottagaren fått buketten från dig.
  • Gerbera – Gerbera är en blomma som andas vår och som vi ofta har i våra trädgårdar. Men det här är också en superfin blomma i en bukett.
  • Peoner – Peoner är snittblommor som kan passa fint i en bukett som ska se lite annorlunda ut. Kolla om de finns med i sortimentet då du ska skicka blommor.

När du ska skicka blommor behöver du inte veta namnet på blommorna som är med i buketter. Du kan helt enkelt gå på bilder och välja det som du tycker ser fint ut.