Köp eller ge bort torkade blommor och växter

Det finns de som inte tycker att en blombukett är enbart fröjd. Om det känns trist att blommor kommer att dö kanske en krukväxt blir ett bättre blombud. Men krukväxten är ju heller inte för evigt. Något som kan slå även denna blomst är torkade blommor och växter som håller i många års tid. Kanske längre!

Det finns många varianter

Det finns otroligt många varianter av torkade blommor och växter som du kan skicka som blombud. De har lite olika färg och form och kan passa bra i olika typer av vaser. Något så enkelt som vass kan se helt fantastisk ut i en vacker vas.

Andra varianter som du kanske har stött på är björkris, drivved och rosor i rosboxar som är torra men otroligt vackra att se på. De torkade växterna kan också arrangeras i konstverk som du hänger upp lite som en taklampa över en soffgrupp där det är högt i tak.

Det kan bli dyrt med torkade blommor

Torkade blommor kräver lite mer arbete och de kan bli dyrare än andra vanliga blombud. På grund av detta är torkade växter och blommor ett bra val när du vill ha något som är lite mer påkostat. Ska du ge bort en riktigt stilfull present är torkade blommor helt fantastiskt.

Som inredning i ditt hem

Det är ju också vanligt att köpa torkade blommor och växter som inredning för det egna hemmet. Precis som att du dekorerar med tavlor och pynt kan du ställa in torkade blommor i en vas för att skapa effekt och vackert stämning.

Recension av Euroflorist

Det är enkelt och otroligt välsorterat i Euroflorists butik online. Det här är en blomsterhandel som vänder sig till precis alla. Du finner billiga blombud såväl

Läs mer »