Vem kan jag skicka blommor till på alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är numera en accepterad tradition i Sverige och det är många som förväntar sig blommor denna dag. Det är också en dag då du kan passa på att överraska en person som kanske inte visste hur mycket du tycker om.

Men vem kan du skicka blommor till på alla hjärtans dag?

Du kan skicka till vem du vill! Det är sant att dagen har en aura av romantik och man tänker mycket på rosor i samband med alla hjärtans dag firande. Röda rosor till en person som du älskar eller person som du tänker fria till är till exempel ett bra val.

Men rosa rosor till en vän eller förälder är också fint och helt okej. Vi måste inte skicka blommor på alla hjärtans dag för att visa att vi är förälskade eller känner passionerad kärlek. Det är även en dag för vänskapskärlek och det kan vara fint att komma ihåg.

Rosens dag

Vi skulle kunna kalla alla hjärtans dag för rosens dag med tanke på alla rosor som skickas. Fast glöm inte bort att du inte måste skicka rosor i en alla hjärtans dag bukett. Det går lika bra med nejlikor och andra fina blommor. Välj det som känns rätt i ditt hjärta så kommer det att bli en fullträff i hjärtat som du skickar till!

Recension av Bellis

Bellis är för dig som vill skicka blommor i Uppsala med hjälp av en lokal florist. Det här är en blomsterhandel som ordnar med vackra buketter,

Läs mer »

Recension av Euroflorist

Det är enkelt och otroligt välsorterat i Euroflorists butik online. Det här är en blomsterhandel som vänder sig till precis alla. Du finner billiga blombud såväl

Läs mer »