Hur mycket ska jag lägga på ett blombud?

När du ska skicka blommor vet du antagligen vad du har råd med just nu. Men du kan ändå undra hur mycket du ska lägga på blombudet med tanke på vad det är till för. Om du skickar blommor till mamma på mors dag kan du känna att det får kosta hur mycket som helst. Särskilt när ni är flera syskon som delar på kostnaden!

Men om du till exempel vill skicka en bukett till en kollega som sagt upp sig kanske det inte känns på samma vis. Då vill du ha ett smakfullt blombud som inte känns billigt men som ändå kostar minimalt.

Se på olika typer av blombuketter

Något som kan vara bra att tänka på är att du inte måste lägga flera hundra kronor och mer på ett blombud som är till för ett enklare tillfälle. Faktum är att det finns billigare nivåbuketter som ser fantastiska ut trots att de är billiga.

Dessutom kan du hitta blombud som är särskilt bra på att ordna med billiga blombuketter som ser fylliga och maffiga ut.

Se på din budget och anpassa blombud efter detta

Det som är så bra med nätet är att du numera kan hitta riktigt billiga blombud som passar din budget perfekt och det är så du måste tänka. När det inte gäller historiska ögonblick som bröllop, frieri och familjehändelser kan du mycket väl välja blombud i enlighet med din budget. Då känns det bra både för dig som skickar blommorna och för den som får dem!